COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VaLePa pelaa Mestarien liigan kotipelinsä kolmessa eri paikassa

20.11.2017 - 17:03:50


Ford Store Levorannan nimellä lentopallon Mestarien liigassa esiintyvä VaLePa pelaa lohkovaiheen kolme kotipeliään Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Turussa.

Ensimmäinen ottelu on 5.12. kreikkalaista PAOK Thessalonikia vastaan Hämeenlinnan Elenia Areenassa. Toisessa ottelussa 19.12. kohdataan saksalainen VfB Friedrichshafen Vantaan Energia Areenassa ja kolmannessa pelissä turkkilainen Halkbank Ankara tulee vastaan upouudessa Kupittaan palloiluhallissa Turussa.

Oma kotisali Vexve Areena Sastamalassa on liian pieni. Mestarien liigan lohkovaiheessa katsomosta pitää löytyä 3000 istumapaikkaa.

- Pelipaikka ei ole meille mikään ongelma, jos siitä ei tehdä ongelmaa, valmentaja Sami Kurttila sanoo.

- Meillä on kovan luokan pelimiehiä, jotka ovat pelanneet monenlaisissa saleissa, myös Mestarien liigaa. Minä lähden siitä, että tästä lohkosta mennään jatkoon.

Passari Mikko Esko odottaa innolla Mestarien liigan lohkopelejä.

- Onhan tämä upea tilanne. Kolme vuotta sitten kun palasin VaLePaan en olisi uskonut, että nyt pelataan Mestarien liigaa. Viime kaudella me voitettiin Suomessa kaikki mahdollinen ja sitä myöten päästiin

Mestarien liigaan ja yksi unelma on toteutunut. Meillä on kaikkein tasaisin lohko ja kaikki saumat mennä jatkoon, Esko sanoo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53