KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Potkonen tähdittää Tammer Turnausta

13.11.2017 - 20:31:44


Nyrkkeilyn kansainvälinen Tammer Turnaus käynnistyy torstaina. Kovatasoisen turnauksen kattausta täydentävät kaksi naisten sarjaa, joissa ottelevat Suomen kovimmat naisnyrkkeilijät Mira Potkonen ja Elina Gustafsson.

Turnauksessa ovat Suomen lisäksi mukana Armenia, Bulgaria, Kroatia, Englanti, Ranska, Saksa, Hong Kong, Islanti, Irlanti, Italia, Kazakstan, Liettua, Monaco, Norja, Romania, Venäjä, Skotlanti, Ruotsi, Ukraina, Viro ja Wales.

Kansainvälisen nyrkkeilyturnauksen osanottajilta löytyy sijoituksia kansallisissa sekä kansainvälisissä kisoissa.

Romanian edustaja sarjassa 91 kiloa Paul Andrei Aradoaie on muun muassa nuorten Euroopan mestari. Ranskan 52-kiloinen Billal Bennama on alle 22-vuotiaiden EM-pronssimitalisti ja Kroatian Toni Filipi on alle 22-vuotiaiden EM-kisojen hopeamitalisti sarjassa 91 kiloa. Naisten sarjassa 60 kiloa otteleva Kroatian Sara Beram on hallitseva Kroatian mestari sekä sarjan 57 kiloa tämän vuoden EU-pronssimitalisti.

Tänä vuonna Tammer Turnauksessa on kattaus nuoria, nälkäisiä ja kunnianhimoisia nyrkkeilijöitä. Ensi kertaa Tammer Turnauksessa iskevä porvoolainen Arslan Khataev on A-junioreiden EM-mitalisti 60-kilon sarjassa. Miehissä Khataev on ehtinyt debytoida jo arvokilpailuissa ja Saksan Bundesliigassa.

Kauhajoen Kamppailu-urheilijoiden nuori lupaus Santeri Laine nousee Pyynikillä kehään sarjassa 75 kiloa. Vuoden alusta miehiin siirtynyt Laine iski keväällä SM-debyytissään heti Suomen mestariksi. Pitkästä aikaa Suomen joukkueessa nähdään edustaja myös superraskaassa sarjassa. + 91 kiloisissa otteleva ja Suomea A-junioreiden MM-kilpailuissa edustanut vaasalainen Antti Lehmusvirpi on myös turnauksen ensikertalaisia. Suomen mestari vuosimallia 2017 hänkin.

Tamperelainen 69 kilon hallitseva Suomen mestari Muhammad Abdilrasoon osallistui ensimmäistä kertaa turnaukseen viime vuonna ja tänä vuonna 20-vuotias Abdilrasoon puolustaa turnausvoittoaan kotikehän yleisön edessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

15.12.2018 07:50:46