VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen naiset pettyivät istumalentopallon EM-välierässä

10.11.2017 - 19:40:22


Ukraina osoittautui odotetun vahvaksi istumalentopallon naisten EM-kisojen välieräottelussa Kroatian Porecissa. Suomi hävisi selkeästi 0-3 (17-25, 13-25, 16-25) ja pelaa lauantaina pronssiottelussa.

Avauserän 11-11-tilanteesta Ukraina lähti karkumatkalle, eikä Suomi pystynyt enää vastaamaan. Toisessa erässä Ukraina meni heti alusta alkaen omia menojaan. Kolmannessa erässä Suomi oli hyvin mukana vielä 10-11-tilanteessa, mutta sitten Ukraina otti kahdeksan seuraavaa pistettä ja peli oli sillä selvä.

Ukraina voitti ässäsyötöt 11-4 ja hyökkäykset 23-12. Virheitä Suomi teki selvästi vastustajaa enemmän, mutta torjunnoissa Suomi oli niukasti parempi 5-4.

- Meillä oli selvästi paineita ja ylikunnioittamista. Siellä oli aika pitkiä tyttöjä vastassa, jopa 195-senttisiä, Suomen valmentaja Timo Väre kertoo.

- Odotin kyllä, että saataisiin kuitenkin yli 20 pistettä joka erään, mutta nyt oli vähän liikaa jännitystä ja virheitä tuli aivan liikaa. Vastustaja ei kuitenkaan ollut niin kova kuin ehkä ajateltiin.

- Huomenna pitää pronssiotteluun saada rentoutta peliin ja pelata paremmin kuin tänään.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!