COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliiga palasi maaottelutauolta - TPS ja SalBa illan voittajat

8.11.2017 - 21:23:31


Salibandyliiga jatkui tänään maajoukkuetauon jälkeen kahdella ottelulla, kun TPS kukisti kotonaan Oilersin 11-8 ja SalBa vieraissa Kooveen 4-3.

Turussa Oilers johti sekä ensimmäisessä että toisessa erässä kahdesti kahdella maalilla muttei kyennyt karistamaan isäntiä kannoiltaan. Päätöserän puolivälissä Eero Jalo nosti turkulaiset tasalukemiin 8-8, ja seuraavassa vaihdossa sveitsiläisvahvistus Yannick Jaunin avasi maalitilinsä TPS:ssä voittomaaliksi jääneellä 9-8-osumalla. Jani Hyytiäinen kasvatti vielä eroa illan kolmannella onnistumisellaan ennen Lauri Stenforsin tyhjiin nostamaa päätösniittiä. Myös kolmesti jäähyllä istuneen Jani Hyytiäisen tehot olivat tänään 3+1 ja Eero Jalon 2+2. Oilersin Markus Markkola ahnehti saldon 2+3.

Tampereella nousi SalBan sankariksi Jani Lehtoniemi tehoillaan 3+1. Avauserässä hän johti raumalaiset 3-0-johtoon, jonka Koovee kiri yhteen ennen Lehtoniemen kolmatta osumaa vain yhdeksän sekuntia ennen toisen erän loppua. Päätöserässä Koovee kykeni vain Jesse Ruokostenpohjan 3-4-kavennukseen.

Illan voitto nosti TPS:n sarjakakkoseksi, tosin kolmen pisteen päähän kaksi ottelua vähemmän pelanneesta Classicista. Kolmanneksi viimeisenä oleva SalBa on nyt tasapisteissä SB Welhojen, EräViikinkien ja OLS:n kanssa.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Classic - Koovee, Oilers - Steelers ja EräViikingit - SPV.

Lähde: Salibandyliiton tiedote. Kuva: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!