COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen naiset upeasti välieriin istumalentopallon EM-kisoissa

8.11.2017 - 17:41:31


Suomi eteni 14 vuoden tauon jälkeen mitalipeleihin istumalentopallon naisten EM-kisoissa. Kroatian Porecissa pelattavissa kisoissa Suomi voitti alkulohkon kaikki kolme peliään ja viimeisessä kohtaamisessaan keskiviikkona Kroatian 3-0 (25-18, 25-5, 25-14).

Lohkovoittaja Suomi menee suoraan perjantain 10.11. välieriin. Vastustaja selviää torstaina lohkojen kakkosten ja kolmosten ristikkäisotteluissa. Mitaliottelut käydään lauantaina 11.11. Edellisen kerran Suomen naiset selviytyivät EM-kisojen mitalipeleihin vuonna 2003 kotikisoissa Lappeenrannassa. Silloin tuli lopulta pronssia.

- Kyllä nyt on kisat kotona. Huomenna ei ole peliä ja otetaan vähän rennommin kevyesti treenaten. Vastustaja selviää torstaina ja välieriin lähdetään taas haastajana kentälle. Me odotellaan rauhassa, kuka tulee välierissä vastaan, Suomen päävalmentaja Timo Väre kertoo Lentopalloliiton tiedotteessa.

- Tänään me syötettiin Kroatia nurin. Syötöillä painostettiin paria pelaajaa ja saatiin niiden peliä sekaisin. Olisiko niin, että vastustaja hermoili, kun Kroatian tv oli paikalla kuvaamassa ottelun.

- Meidän pelimme oli nyt rauhallisempaa kuin aiemmissa peleissä. Jokaisella oli luottamusta itseensä ja toisiinsa.

Avauserässä Suomi otti heti alusta alkaen hallinnan ja kasvatti eroa lopulta seitsemään pisteeseen. Toisessa erässä Kroatia ei saanut peliään lainkaan käyntiin ja nähtiin lopulta harvinaiset 20-5-erälukemat. Kolmas erä oli ensimmäisen tapainen ja nyt eroa tuli 11 pistettä.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!