COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliitolle uusi puheenjohtaja

8.11.2017 - 11:57:33


Kolmen vuoden välein järjestettävä Salibandyliiton varsinainen kokous pidetään lauantaina 11. marraskuuta Seinäjoella. Jäsenistö valitsee Salibandyliitolle puheenjohtajan ja liittohallituksen.

Kuukausi sitten Seinäjoella ratkaistiin maailman parhaan seurajoukkueen titteli Champions Cupissa, nyt siellä valitaan Salibandyliiton uusi luottamusjohto vuosille 2018-2020. Salibandyliiton nykyinen puheenjohtaja Ismo Haaponiemi ei hae puheenjohtajuutta toiselle kaudelle.

Jäsenseurat asettivat määräajan puitteissa ehdokkaat puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi.

Puheenjohtajaksi ehdolla on yksi henkilö. Hän on helsinkiläinen kauppatieteiden maisteri Risto Kauppinen. Keskusjärjestö Akavassa järjestötoiminnasta, taloudesta ja hallinnosta vastaavana järjestöjohtajana työskentelevä Kauppinen, 52, on toiminut Salibandyliiton puheenjohtajana ennenkin. Hän johti liittohallitusta vuosina 1994-2001.

Hallituksen jäsenehdokkaita on seitsemän. He ovat Tuulikki Kangasluoma (Seinäjoki), Arja Kilpeläinen (Espoo), Mikko Kohonen (Jyväskylä), Juuso Laamanen (Jyväskylä), Timo Lyytinen (Kuopio), Valtteri Mikkola (Turku) ja Jukka Rantanen (Forssa).

Uusi hallitus aloittaa kolmivuotisen kautensa 1.1.2018.

Liittokokous nimeää myös Salibandyliiton valtuuston ja käsittelee vuoden 2018 talousarvion ja toimintasuunnitelman. Salibandyliiton vuoden 2018 talousarvion loppusumman suuruus on noin 9,4 miljoonaa euroa.

Salibandyliiton varsinainen kokous Seinäjoki Areenalla lauantaina 11. marraskuuta alkaa klo 13.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!