COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VaLePa valmiina Mestarien liigan avaukseen

7.11.2017 - 10:06:25


Ford Store Levorannan nimellä miesten lentopallon Mestarien liigaa pelaava hallitseva Suomen mestari VaLePa on valmiina keskiviikon avausotteluunsa. Paikasta lohkovaiheeseen pelataan tshekkiläistä Jihsotroj Ceske Budejovicea vastaan.

Ensimmäinen 3. kierroksen osaottelu pelataan Sastamalassa Vexve Areenalla keskiviikkona kello 18.30 ja toinen Ceske Budejovicessa sunnuntaina klo 19 Suomen aikaa.

Ford Store Levorannan päävalmentaja Sami Kurttila näkee joukkueensa olevan valmis kauden tähän mennessä ehdottomasti tärkeimpään viikkoon.

- Me ei lähdetä hakemaan kokemusta, vaan tulosta. Olemme joukkueen kanssa naulanneet kolme tavoitetta tälle kaudelle ja ensimmäinen on nyt nurkan takana. Kyllä pelaajista huomaa, että jäitä tässä on viime päivinä polteltu. Ylimääräinen läpän heittely on loppunut ja keskittyminen on alkanut hyvissä ajoin, Kurttila kertoo.

- Meidän pitää ajatella, ettei yksilönä tarvitse voittaa ketään. Kokeneemmat pelaajat tietävät, että hyvä tekeminen riittää. Ei kenenkään tarvitse tehdä mitään, mitä ei osaa. Jokainen keskittyy vain omaan hyvään tekemiseensä, niin joukkuepelikin toimii, Kurttila uskoo.

Sastamalaiset ovat olleet perinteisesti todella hyviä Eurocupin kotiotteluissaan. Historiansa 20:sta ottelusta se on hävinnyt kotonaan vain kolme! Koko saldo Eurocupeissa on sekin komea 25-11.

Vieraille saapuva Ceske Budejovice on aloittanut VaLePan tapaan oman liigansa pelkillä voitoilla, heillä niitä on nyt seitsemän ilman ensimmäistäkään erätappiota.

Tshekkijoukkue on kuulunut Eurocupien vakiokalustoon ja omaa mm. Kahdeksan vuoden kokemuksen Mestarien liigasta. Siellä heidän saldo on toki synkkä 4-48. Viime kaudella Ceske Budejovice putosi Challenge Cupin 1/8 finaaleissa israelilaiselle Maccabi Tel-Aviville selkein numeroin.

Mestarien liigan lohkot arvotaan CEV:n gaalassa Moskovassa perjantaina 17.11. Gaalassa valitaan myös mm. vuoden pelaajat ja valmentajat.

Molemmat ottelut ovat nähtävissä ISTV:n ja Ruudun kautta. Keskiviikon avausottelun selostajana toimii Toni Flink ja asiantuntijana pitkäaikainen VaLePa-passari Antti Esko. Lähetys alkaa kello 18.25.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!