COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yli kaksimetrinen ”hevonen” kaatoi suomalaiset beach volleyssa

5.11.2017 - 23:01:00


Beach volley -kaksikko Jyrki Nurminen ja Santeri Siren taipui hopealle Göteborgissa viikonloppuna pelatussa Pohjois-Euroopan lentopalloliiton eli NEVZA:n turnauksessa.

Loppuottelussa suomalaispari joutui toteamaan latvialaisten Rihards Finstersin ja Aleksandrs Solovejsin paremmuuden lukemin 21-19, 21-16. Nurminen ja Siren olivat marssineet kaaviossa aina loppuotteluun saakka ilman erätappioita.

- ”Latvian 203-senttinen hevonen” Solovejs oli tänään hyvällä pelipäällä, ja Finsters säesti häntä kovalla hyppysyötöllä. Vastaavasti omalla syötöllä emme saaneet tarvittavaa tulosta aikaiseksi. Kaikki kunnia hyvin pelanneille latvialaisille, Nurminen tunnusti.

Göteborgin-turnaus oli Nurmiselle ja Sirenille vasta kolmas yhteinen kansainvälinen koitos. Se jätti hyvän mielen jatkoa ajatellen.

- Hyvä turnaus, pelattiin ehjiä pelejä. Finaalissa vastus oli piirun verran parempi eli ei auta kuin lähteä treenaamaan. Ensi kesänä on tavoitteena päästä EM-kisoihin, Nurminen kertoi.

Tämän vuoden kansainvälisessä kisakalenterissa on vielä marraskuun lopussa Sydneyssä pelattava FIVB:n ns. kahden tähden turnaus, mutta Australiaan suomalaisia ei matkusta. Uusi beach volley -vuosi pyörähtää käyntiin jo tammikuussa, jolloin ohjelmassa on FIVB:n neljän tähden turnaus Hollannissa sekä CEV:n Masters Tshekissä. Molemmat pelataan hallissa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!