COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jatkoaikatappio pudotti Aku Laakkosen nuorten MM-judossa

19.10.2017 - 22:02:00


Aku Laakkosen taival judon alle 21-vuotiaiden MM-kilpailuissa Kroatian Zagrebissa päättyi toisella kierroksella tulleeseen jatkoaikatappioon. Sitä ennen Laakkonen oli ottanut komean jatkoaikavoiton.

Laakkonen voitti avausottelussaan jatkoajalla tulleella waza-arilla italialaisen, parin vuoden takaisen nuorten maailmanmestarin Giovanni Espositon ajassa 4.19. Laakkosen taktiikka ja kunto pitivät läpi ottelun heiton tuodessa voiton.

- Tämäntyyppisiin vastustajiin on tekniikoita harjoiteltu, ja nyt alkaa onnistua. Aluksi oli otteissa haastetta, mutta varoituksia ei tullut enää niin kuin aiemmin. Oli tiedossa, että pitää saada suoritus voittoon, ja se onnistui, Laakkonen kertasi.

Toisella kierroksella Laakkonen otteli myös jatkoajalle. Mutta tällä kertaa vahva ukrainalainen Hievorh Manukian oli parempi vastaheitolla tulleella waza-arilla ajassa 6.19.

- Matsaaminen tuntui hyvältä, vaikka pisteen saaminen oli vaikeaa. Jatkoajan alussa oli fiilis, että saan voittoon vaadittavan suorituksen kaverista, mutta oma yritys kostautui tällä kertaa, Laakkonen harmitteli.

Valmentaja Antti Renko oli tyytyväinen näkemäänsä.

- Akun ottelut ovat parantuneet syksyn mittaan koko ajan. Toinenkin ottelu oli ihan oikeilla jäljillä: omaa suoritusta pitää uskaltaa hakea rohkeasti voittaakseen.

Laakkosen voittanut Manukian eteni kaksi seuraavaakin ottelua voitettuaan välieriin. Välierissä hän hävisi Turkin Bilal Ciloglulle. Pronssista hän otteli Kazakhstanin Didar Khamzaa vastaan.

Toni Flink


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!