COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Philadelphia Eagles jatkoi vahvoja otteitaan NFL:ssa

13.10.2017 - 09:53:59


Philadelphia Eagles jatkoi vahvoja otteitaan amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan torstain ainoassa ottelussa. Neljännen peräkkäisen voittonsa ottanut Philadelphia kukisti Carolina Panthersin vieraissa 28-23.

Philadelphian saldo on nyt viisi voittoa ja yksi tappio. Tuo tappio tuli NFL:n ainoaa puhtaan pelin joukkuetta Kansas City Chiefsia vastaan.

Philadelphian pelinrakentaja Carson Wentz syötti kolme touchdawnia ja rähmäsi kerran. Wentzillä on nyt kahdesta viime ottelusta tilillään yhteensä seitsemän TD-syöttöä.

Carolinan pelinrakentaja Cam Newtonilla ei ollut paras mahdollinen iltapuhde. Newton juoksi itse yhden touchdownin ja syötti keskushyökkääjä Christian McCaffreyn TD:n, mutta nakkasi pallon kolme kertaa Eagles-pelaajien näppeihin. Syötönkatkoista keskimmäisen tosin voi laittaa täysin Panthersin keskushyökkääjä Jonathan Stewartin piikkiin.

Newton tuntui olevan Carolinan keskushyökkääjä. Panthers eteni maata pitkin yhteensä vain 80 jaardia, joista 71 merkittiin Newtonille.

Philadelphian sisempi laitahyökkääjä Zach Ertz nappasi kaksi touchdown-koppia. Voitto-TD:n koppasi laitahyökkääjä Nelson Agholor.

Katso Agholorin touchdown:

http://www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Highlight-Nelson-Agholor-Outruns-Defense-For-TD/9362782d-a79a-4585-b128-1422d431051b

Carolinalle tappio oli kauden toinen. Panthersilla on neljä voittoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24