COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen Purjehdusliiga huipentuu päätöskilpailuun Helsingissä

5.10.2017 - 14:55:17


Suomen Purjehdusliigan mestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna, 7.–8. lokakuuta, kun viimeisen osakilpailun voitosta taistellaan J70-veneillä Helsingin Lauttasaaressa, HSK:n sataman edustalla.

Tällä hetkellä kärkisijoja pitävät ahvenanmaalaiset. Åländska Segelsällskapetin ykkösjoukkue (ÅSS 1) on vankassa viiden pisteen johdossa ja Mariehamns Seglarförening (MSF) on toisena vain yhden pisteen edellä Helsingin Brändö Seglarea. ÅSS:n johto on jo sen verran suuri, että mestaruutta on lähes mahdotonta viedä heiltä, mutta viimeisen osakilpailun voitosta nähdään varmasti kutkuttava kamppailu.

- Meidän tavoitteena on totta kai voittaa viimeinen osakilpailu. Joukkueessamme on todella hyvä tunnelma ja treenit ovat menneet hyvin. Toivomme tuulista keliä, koska se on meidän vahvuus, kertoo MSF:n kapteeni Henrik Lundberg, joka purjehti tänä vuonna 6mR-luokan MM-kilpailussa neljänneksi.

Kahtena edellisvuonna liigavoiton vienyt helsinkiläisjoukkue Nyländska Jaktklubben (NJK) on tällä hetkellä neljäntenä ja janoaa paikkaa mitalisijoille.

- En ole purjehtinut tänä vuonna liigassa, mutta minulla on kolme hyvää nuorta miestä joukkueessa, jotka tietävät mitä pitää tehdä. Meidän pitää sijoittua vikassa osakilpailussa neljän porukkaan ja koko sarjassa mitaleille, jotta päästään Champions Leaguen karsintakilpailuihin. Aiomme purjehtia hyvin ilman turhia riskejä, NJK:n kippari Robert Nyberg ennakoi.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Hall on NHL:n MVP

21.6.2018 05:24:51