COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Packalén pitkälle sairauslomalle - "Ottaa päähän rankasti"

5.10.2017 - 11:07:19


Vapaaottelija Teemu Packalén joutuu vastustajan nyrkiniskujen sijaan käsittelemään omaa pettymystään lähiajat. Turkulaistähden oli määrä jatkaa UFC-uraansa Gdanskissa 21. lokakuuta isäntämaan Marcin Heldiä vastaan.

Suunnitelmat kariutuivat kuitenkin tekniikkaharjoituksessa tulleeseen polvivammaan. Tarkemmissa tutkimuksissa Packalénin polven eturistisiteen todettiin katkenneen, samoin edellisen ottelun alkusekunneilla revennyt polven sivuristiside on vioittunut uudelleen.

Vammat korjataan leikkaushoidolla tänään Turussa. Edessä on kuitenkin operaation ja kuntoutuksen onnistuessakin noin vuoden mittainen ylimääräinen tauko ottelemisesta.

- Ottaa päähän rankasti kauniisti sanottuna. Alla oli pitkä ja hyvä harjoituskausi, olen mennyt kauas mukavuusalueelta. Se on ollut raskasta, mutta fiilis alkoi olla jo olla hyvä. Draivi oli kauhea ja sitten käy näin, Packalén manaa kumppaninsa Unibetin haastattelussa.

Erityisen harmilliseksi loukkaantumisen tekee se, että aiemminkin kolhuista kärsinyt Packalén oli ensimmäistä kertaa UFC-urallaan matkalla täydessä kunnossa kohti kahdeksankulmaisen häkin kirkkaita valoja. Alkuvuoden tappiollinen vierailu Lontooseen jätti jälkeensä polvivamman ja jo ennen ottelua vaurioituneen varpaan. Kevään jälkeen turkulainen on kuntouttanut itseään ahkerasti ja hakenut ottelemiseensa uutta terää harjoittelemalla kotisalin ohella Helsingissä ja Tukholmassa.

Rankan harjoitusrääkin kääntyessä kohti loppusuoraa tunnelma oli jo ehtinyt kohota korkealle, kunnes epäonninen tekniikkaharjoitus sotki kaiken.

- Harmituksen lisäksi päällimmäisin tunne on valtava turhautuminen. Olin elämäni parhaassa kunnossa, ja tämän piti olla mun urani tärkein ja toistaiseksi paras matsi. Nyt se näytön paikka siirtyy vuodella, pitää yrittää nähdä se jotenkin positiivisesti vähitellen. Onneksi tämä ei vaikuta sopimuskuvioihini, UFC:ltä tuli positiivista viestiä, Packalén pohtii.

Lähde: Unibetin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!