COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kempeleen Kiri tippui Ykköspesikseen - KPL aloitti murskavoitolla

20.8.2017 - 21:24:36


Kempeleen Kiri putoaa kautensa päätteeksi Ykköspesikseen. Asia varmistui hurjan taiston jälkeen sunnuntaina kun Kankaanpään Maila voitti Kempeleen kahden kotiutuslyöntikisan jälkeen luvuin 2–1 (2–3, 9–3, 0–0, 3–2). Ottelu kesti yli kolme ja puoli tuntia.

Kankaanpää kohtaa seuraavaksi karsintasarjassa Siilinjärven Pesiksen.

Runkosarjan kolmonen, Kouvolan Pallonlyöjät aloitti puolivälierät voitolla, kun Koskenkorvan Urheilijat kaatui lukemin 2-0 (4-2, 12-2).

Ensimmäinen jakso oli kouvolaisilta nihkeää ja toinenkin alkoi kangerrellen.

– Sitten se toinen jakso aukesi ja lukemat olivat tuollaiset, että 12 juoksua on tehty. Mutta kyllä minä tuohon ulkopeliin olen eniten tyytyväinen, erityisesti nollatilanne pelattiin mahtavasti ja saatiin siihen ykköselle lukuisia paloja. Vaikka siellä oli kaverilla rakennettuna kolmeakin paikkaa, mistä voi juosta, niin eivät kuitenkaan päässeet niitä niin hyvin käyttämään tänään, koska saatiin paloja niistä, Koplan pelinjohtaja Eero Pitkänen iloitsi seuran nettisivujen otteluraportissa.

Runkosarjan ensi kertaa voittanut Joensuun Maila puolestaan aloitti kultajahdin tappiolla kahdeksanneksi sijoittuneelle Hyvinkään Tahkolle lukemin 0-1 (2-2, 1-3).

Runkosarjan nelonen Sotkamon Jymy aloitti pudotuspelit lyömällä Seinäjoen Jymy-Jussit supervuoroparin kautta 2-1 (2-1, 3-7, 2-1).

Vimpelin Veto puolestaan aloitti puolivälierät nihkeällä kotivoitolla Kiteen Pallosta lukemin 2-0 (2-0, 5-4).

Puolivälierät jatkuvat tiistaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!