COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuuli Petäjä-Sirén kuudes Tanskassa - Ruskola ja Wulff seitsemäs

12.8.2017 - 20:21:15


Tuuli Petäjä-Sirén sijoittui Tanskan Århusissa kilpaillussa olympialuokkien yhteisessä, ensi vuoden MM-kilpailuiden esikilpailussa kuudenneksi. Hän oli lauantaina RS:X-luokan mitalilähdössä viides. - Oli ihan hyvä ja nousujohteinen viikko. Tänään mitalilähdössä kärjessä olivat sijoitukseni parantamisen kannalta väärät tyypit, mutta olen tyytyväinen siitä saamaani viidenteen sijaan sekä koko kilpailun kuutoseen, seuraavaksi Japanin Enoshimassa syyskuussa MM-menestystä tavoitteleva Petäjä-Sirén sanoo.

Tanskaan oli saapunut lähes koko olympiapurjehduksen kerma, sillä ensi vuoden MM-kilpailuissa jaetaan ensimmäiset maapaikat vuoden 2020 Tokion olympialaisiin. Olosuhteisiin tutustuminen on siis tärkeää.

- Tämä viikko opetti, että Århusissa voi olla luvassa mitä vain tuulettomuudesta kovaan keliin. Opimme jälleen paljon myös omista heikkouksistamme ja vahvuuksistamme, seitsemänneksi sijoittuneet 49er FX -purjehtijat Noora Ruskola ja Mikaela Wulff pohtivat.

Ruskola ja Wulff saapuivat Tanskaan EM-regatasta Saksasta. Jo viikon kuluttua koittaa lähtö Portugaliin MM-kisoihin.

- Kun viimeksi on ollut lepopäivä heinäkuun lopulla, niin tekee ihan hyvää päästä vajaaksi viikoksi kotimaahan. Meillä ei ollut Århusista juuri odotuksia EM-kisojen jälkeisessä uupumuksessa, joten seitsemäs sija oli oikein mukava tulos, lauantaina kolme mitalilähtöä purjehtineet Ruskola ja Wulff sanovat.

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!