Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niklas Räsäsen vastustaja vaihtuu – Savonlinna Boxing Nightissa nähdään tasokas brittinyrkkeilijä Patrick "The Tiger" Mendy

13.7.2017 - 23:31:29


26. elokuuta järjestettävän Savonlinna Boxing Nightin ottelulista on kokenut muutoksia. Niklas Räsänen (14–1) saa Olavinlinnassa vastaansa useita maailman huippunyrkkeilijöitä kohdanneen Patrick Mendyn (17–13–2).

Ghanassa syntynyt ja sittemmin Ison-Britannian Readingiin muuttanut Mendy on laatunyrkkeilijä, joka on noussut kehään muun muassa kaksinkertaisen maailmanmestarin Hassan N'Dam N'Jikamin sekä Dimitrii Chudinovin ja Callum Smithin kaltaisten kärkinimien kanssa. Mendy on myös voittanut puolalaisen Robert Swierzbinskin, joka iski viime vuonna selvän pistevoiton raskaan keskisarjan Suomen mestarista Timo Laineesta.

Räsäsen oli alun perin määrä kohdata tamperelainen Dayron Lester, mutta ottelu peruuntui Lesterin toisen ottelusitoumuksen vuoksi. Räsänen harmittelee peruuntumista mutta iloitsee siitä, että uudeksi vastustajaksi saatiin Mendyn kaltainen tekijämies.

- Olisihan se ollut makea ottelu Lesteriä vastaan. Uusi vastustaja on kuitenkin kova kaveri ja kokenut nyrkkeilijä, jolla on aika hankala ottelutyyli. Mendy myös voitti viime vuonna ruotsalaislupaus Oscar Ahlinin, Räsänen sanoo ja jatkaa:

- Tästä tulee varmasti viihdyttävä ottelu, ja savonlinnalaisyleisö saa nähdä taas aiempaa paremman meikäläisen. Käteni ovat paremmassa kunnossa ja kun nyt otellaan ylemmässä painoluokassa, ei tarvitse riuduttaa itseä ennen ottelua. Uskon olevani erittäin hyvässä iskussa 26. elokuuta.

Myös Mendy lähtee otteluun voitto mielessään.

- Kunnioitan vastustajaani, mutta olen kohdannut paljon kovempia nyrkkeilijöitä kuin mitä Niklas Räsänen on kohdannut, Mendy sanoo.

- Räsänen on vielä kokematon. Tämä on ottelu, jonka tiedän kykeneväni voittamaan, ja sen aion Savonlinnassa tehdä!

Savonlinna Boxing Nightissa nähdään Räsäsen ja Mendyn kohtaamisen lisäksi monta muutakin ankaraa kamppailua. WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström kohtaa väliottelussa Bosnia-Hertsegovinan Irma Balijagic Adlerin, ja kahden suomalaisen välisarjalaisen kohtaamisessa Oskari Metz (3–0) saa vastaansa Timo-Juhani Hirvikankaan (5–1). Lisäksi kehään nousevat Jussi Koivula, Sami Enbom, Jose Sanchez, Tuomo Eronen ja Antti Hietala, joiden vastustajat ilmoitetaan myöhemmin.

Savonlinna Boxing Nightin järjestää Veljekset Pekkonen Oy yhdessä Dominus Boxing Groupin kanssa. Pääsylippujen ennakkomyynnin hoitaa Lippu.fi, ja illan voi katsoa suorana myös Viaplay-verkkopalvelussa.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

MM-kultaleijona palaa NHL:ään!

24.11.2020 18:54:33