COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Naisten maajoukkue jenkkifutiksen MM-kisoihin nimetty

19.5.2017 - 15:52:09


Amerikkalaisen jalkapallon naisten maajoukkue Langleyssä, Kanadassa pelattaviin MM-kisoihin on valittu. Mika Elorannan johtama valmennusryhmä teki valintansa viime viikonlopun Pajulahden leirin jälkeen.

Suomi lähtee Kanadaan 45 pelaajan kokoonpanolla jatkamaan kaksissa edellisissä MM-kisoissa alkanutta arvokisamitaliputkeaan.

– Viime syksynä aloitettu uuden hyökkäyssysteemin sisäänajo on edennyt odotetusti, ja pelikirja alkaa olla jo lopullisessa muodossaan. Pelaajat ovat omaksuneet uuden pelitavan hienosti, joten viimeistelyleirin jälkeen uskon että olemme hyvässä iskussa.

Suomi voitti pronssia sekä Tukholman MM-kisoissa 2010 että kotikisoissa Vantaalla 2013. Kaksi vuotta sitten Suomi eteni lähes näytöstyyliin Euroopan mestariksi. Nyt Suomea vastassa ovat Kanadan lisäksi hallitseva mestari Yhdysvallat, Australia, Meksiko sekä EM-kisojen hopeajoukkue Iso-Britannia.

– Kisat tulevat varmastikin olemaan kovimmat arvokisat, joissa Suomen naiset ovat koskaan esiintyneet. Suomen naisten jenkkifutiksen taso on ottanut harppauksia eteenpäin viimeisten vuosien aikana, joten uskon että olemme varteenotettava mitalimaa. Näin ollen tavoitteemme ei voi olla mitään muuta kuin finaalipaikka.

MM-kisat käynnistyvät 24. kesäkuuta, jolloin Suomi kohtaa avausottelussa Iso-Britannian.

Suomen koko joukkueen löydät Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton nettisivuilta täältä: http://www.sajl.fi/?x167512=6197410


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!