COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

LEKA Volley sai uuden vastuuvalmentajan

17.11.2016 - 08:25:07


Tapio Nissi siirtyy Puijo Wolleyn valmennuspäällikön tehtävistä lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelaavan LEKA Volleyn vastuuvetäjäksi. Nissi aloittaa uudessa tehtävässään ensi maanantaina.

- Tapio Nissi saatiin valmentajaksi Laurin (Hakala) jouduttua sairauslomalle. On erittäin hienoa, että apu löytyi näin läheltä, avaa tilannetta LEKA Volleyn puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo.

Lauri Hakala astui viime viikolla syrjään terveydellisten syiden takia. Joukkueen keskitorjuja Jukka Lehtonen tuurasi aluksi Hakalaa.

- Tapio on kuopiolaisen lentopallon legendoja ja uskon, että hän pystyy auttamaan meidän nuorta joukkuetta ja saamaan pelin taas kulkemaan. Kaikki tietää, että tämä joukkue kehittyy koko ajan ja on keväällä parhaimmillaan, jatkaa Sammelvuo.

Nissi muistetaan Kuopiossa tulisieluisena pelaajana ja taistelijana. Hän johdatti KuPS-Volleyn neljä kertaa finaaleihin vuosina 1996-2000 voittaen kaksi SM-kultaa.

Nissi valittiin kolme kertaa peräkkäin urallaan allstar-kentälliseen pelaajien äänestämänä. Valmentajauran hän aloitti kaudella 2000-01 KuPS-Volleyn peräsimessä. Tämän jälkeen Nissi valmensi kaksi vuotta Piivolleyssa ja vuoden Perungan Pojissa.

- Asiat etenivät osaltani aika ripeästi ja olen iloinen päästessäni mukaan LEKA-tiimiin. Toisaalta ei toivoisi, että kukaan joutuu jättämään valmentajapaikkansa terveydellisistä syistä, Nissi kommentoi.

- Sarjasijoitus ei tällä hetkellä mairittele. Päällimmäisenä ajatuksena on halu auttaa nuorta joukkuetta, sekä isossa kuvassa viedä peli sille tasolle jonne se kuuluu. Lentopallo on lyöntipeli ja ennen kaikkea itseluottamuspeli, Nissi jatkoi.

LEKA Volley majailee Mestaruusliigan sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Nissi nähdään ensimmäisen kerran penkin päässä Suomen Cupin ottelussa Sampoa vastaan tulevana keskiviikkona.

Lähde: LEKA Volleyn tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15