COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oulun Lipottaret nousee naisten Superpesikseen

6.8.2016 - 18:15:28

Oululaisjoukkue pelaa naisten Superpesistä viiden välivuoden jälkeen kaudella 2017. Asia varmistui lauantaina, kun Oulun Lipottarien vieraspisteet Lappajärveltä takasivat Ykköspesiksen runkosarjan voiton ja nousun Superpesikseen.

Tie huipulle on ollut nopea, sillä seura perustettiin syyskuussa 2014 ja ensimmäisenä toimintavuotenaan se aloitti taipaleensa suomensarjasta.

Lähes täysin B-tyttöikäisistä pelaajista koostunut joukkue on dominoinut Ykköspesistä koko kauden. Rasitteena on 16 ottelun jälkeen vain yksi tappio.

Kauden komeetaksi nousi joukkueensa kapteeni Emilia Linna, joka valittiin Ykköspesiksestä sekä naisten Liitto-Lehdistö- että Itä-Länsi-otteluihin. Linna tavoittelee viimeisillä kierroksilla sarjan kaikkien tilastojen voittoa.

Lipottaret on syyskuussa 2014 Ouluun perustettu nais- ja tyttöpesäpallon erikoisseura, jonka alkutaival on ollut häikäisevä. Seuran edustusjoukkue voitti suomensarjan 2015 ja nyt Ykköspesiksen 2016. Lisäksi Lipottarien B-tyttöjoukkue juhli ikäluokkansa SM-kultaa vuosi sitten ja on vahva suosikki uusimaan mestaruutensa kuluvalla kaudella.

Superpesisnousunsa varmistanut ykköspesisjoukkue esiintyy vielä kerran kotiyleisönsä edessä, kun Jalasjärven Jalas vierailee Oulun Raksilassa lauantaina 13.8.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53