COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petäjä luo mitalitoivoa, yleisurheilussa umpisurkeaa

6.8.2012 - 04:40:51Lontoon olympiakisoista on takana nyt yhdeksän päivää, mutta Suomen mitalitili näyttää nollaa. RS-X -purjelautailussa kisaava Tuuli Petäjä on noussut kuitenkin kolmostilalle ja taistelee tiukasti mitalista. Sunnuntaina Petäjä oli ensimmäisessä lähdössä viides ja toisen hän voitti.

49er-luokassa Kalle Bask ja Lauri Lehtinen putosi kolmostilalta kuudenneksi. Jäljellä on ennen mitalilähtöä vielä kaksi lähtöä, joten mitalisaumaa ei täysin ole menetetty.

Finnjolla-purjehtija Tapio Nirkko sijoittui mitalilähdössä kahdeksanneksi ja kuittasi 16 pistettä. Hänen kokonaissijoituksensa oli kymmenes sija.

Ammunnasta ei tullut mitaleita

Kai Jahnsson sijoittui miesten vapaapistoolissa 26:nneksi sunnuntaina ja päätti suomalaisampujien olympiaurakan. Jahnsson saavutti sivulajistaan kohtuullisen hyvän tuloksen, eivätkä odotukset olleetkaan korkealla. Kokonaisuutena suomalaisampujien kisat menivät kuitenkin latteasti ja paras tulos oli Satu Mäkelä-Nummelan seitsemäs tila.

Mäkelä-Nummela sekä Jahnsson selvisivät urakastaan kunnialla. Mira Suhonen ja Marjo Yli-Kiikka eivät yltäneet ammunnoissaan parhaalle tasolleen.

Yleisurheilussa umpisurkea päivä

Leena Puotiniemi oli maratonilla 87:s. Sijoitus ei riemastuttanut suomalaista urheilukansaa, mutta Puotiniemi saavutti tavoitteensa. 35-vuotias ruotsinkielen lehtori on kärsinyt loukkaantumisista ja tavoitteena hänellä oli päästä vain maaliin.

Osku Torro ylitti korkeuskarsinnassa vain 221, eikä finaaliin ollut asiaa. Torro oli todella pettynyt, eikä antanut kirjoittavalle medialle haastattelua poistuessaan huppu päässä stadionilta.

Jukka Keskisalo keskeytti 3000 metrin estejuoksun finaalin kolme kierrosta ennen maalia. Kipu hänen jalassaan yltyi sietämättömäksi. Moni suomalainen urheilufani ei ollut uskoa näkemäänsä Keskisalon loistavaa alkueräjuoksua muistellessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!