COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sharapova ensimmäisenä naisena kantamaan Venäjän lippua

10.7.2012 - 16:18:43Tennistähti Maria Sharapova on valittu kantamaan Venäjän lippua Lontoon olympialaisten avajaisissa 27. heinäkuuta. 25-vuotias Sharapova on ensimmäinen nainen, jolle lipunkantajan tehtävä on suotu. Lippua ovat perinteisesti kantaneet nimekkäät miesurheilijat, kuten painijalegenda Aleksandr Karelin ja uimaritähti Aleksandr Popov.

- Sharaopva kantaa lippuamme. Hän oli ehdokkaiden joukosta arvokkain, ja hän voitti hiljattain neljännen Grand slam -mestaruutensa (Ranskan avoimissa), sanoi Venäjän olympiakomitean puheenjohtaja Aleksandr Zhukov.

- Tämä on minulle suuri kunnia. Minun täytyi pitää päätös salassa kaksi viikkoa, ja salaisuuksien pitäminen ei todellakaan ole vahva lajini, kommentoi puolestaan Sharapova.

Sharapova tekee Lontoossa olympiadebyyttinsä. Hän ei selviytynyt karsinnasta mukaan Ateenan 2004 olympiaturnaukseen, ja vuoden 2008 turnaus Pekingissä jäi väliin olkapäävamman vuoksi.

-Olympialaiset ovat olleet unelmani pikkutytöstä saakka. Tennis ei ollut nuoruudessani iso laji Venäjällä. Olympiaedustus oli se, mistä haaveiltiin, Sharapova kertoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!