NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Piivolleylle ei herunut lisenssiä

21.5.2011 - 13:13:04

Lentopallon Mestaruusliiga on myöntänyt lauantaina liigalisenssin yhteensä neljälletoista liigajoukkueelle. Lisenssin sai tässä vaiheessa kahdeksan miesten ja kuusi naisten joukkuetta.

Lähtökohtaisesti miesten liigaa pelataan 12 joukkueen kesken ja naisten liigaa kahdeksan suomalaisjoukkueen sekä kahden virolaisjoukkueen kesken.

Liigan selvitysten jälkeen päätettiin, että Salon Piivolleylle ei myönnetä liigalisenssiä miesten Mestaruusliigaan kaudelle 2011 – 2012. Liigahallitus ryhtyy välittömästi toimiin liigapaikan täyttämiseksi.

Liigahallitus katsoi, ettei Piivolley ole osoittanut pystyvänsä kauden aikana eikä kauden päätyttyä täyttämään liigahallituksen ja liigalisenssin edellyttämiä toiminnallisia, hallinnollisia, pelaaja- ja valmentaja sopimuksellisia sekä taloudenhoitoon liittyviä päätöksiä.

Lisäksi Saimaa Volleyn, Sun Volleyn, Lentopalloseran Ettan, LiigaEuran ja Kuusamon Pallokarhujen liigalisenssin myöntämisen osalta liigahallitus edellyttää vielä lisäselvityksiä ensi viikon perjantaihin mennessä.

Liigan puheenjohtajisto ja liigan toiminnanjohtaja selvittävät 27.5. mennessä liigakarsintoihin osallistuneiden Joensuun Liiga-Riennon ja Korson Vedon valmiutta osallistua miesten mestaruusliigaan kaudelle 2011 – 2012


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53