NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallon kuukauden pelaajat valittu

2.11.2009 - 14:35:47

Pielaveden Sammon Ilkka Sammelvuo ja LiigaEuran Maria Jose Perez on valittu lokakuun kuukauden pelaajiksi lentopallon SM-liigassa. Komeasti viime keväänä Sammon mestariksi johdattanut 30-vuotias Sammelvuo pelaa nyt yhdeksättä liigakauttaan. Yleispelaaja on aloittanut tämän kauden siitä mihin keväällä jäi ja jälki on ollut vastustajien kannalta tuhoisaa.

Sammelvuo on liigan tehotilastossa toisena (+55) ja pistekeskiarvolla mitattuna viidenneksi paras pelaaja lokakuussa (19,2 pistettä ottelua kohden). Lisäksi miehen vastaanottopeli on ollut erinomaista läpi kuukauden.

Naisten lokakuun pelaaja Maria Jose Perez on kantanut lähes yksin hyökkäysvastuun LiigaEurassa. Kuusi sarjapistettä viidestä ottelusta kuukauden aikana ottaneen joukkueen venezuelalaispelaaja keräsi kuukauden peleistä 25,8 pistettä ottelua kohden. Kaikkiaan 21-vuotias yleispelaaja hyökkäsi lokakuussa 324 kertaa viidessä ottelussa eli yli 60 kertaa ottelua kohden. Perez on myös tehotilaston kakkosena (+62)

Ensimmäistä kertaa SM-liigassa valitaan myös kuukauden tähdistöt. Miesten tähdistöön valittiin lokakuussa passariksi Raision Loimun Simo-Pekka Olli, hakkuriksi Liiga-Riennon Timo Leikas, yleispelaajiksi Pielaveden Sammon Ilkka Sammelvuo ja Perungan Poikien Normunds Veinbergs. Keskitorjujat tähdistössä ovat Perungan Poikien Henri Tuomi sekä Antti Ylitalo ja liberona Sammon Timo Tolvanen.

Naisten tähdistössä on kolme pelaajaa sarjakärki LP Viestistä: passari Riikka Arminen, hakkuri Lena Kozyriatska ja keskitorjuja Olga Niemi. Yleispelaajat ovat LiigaEuran Maria Jose Perez sekä Oriveden Ponnistuksen Tess Rogers, toinen keskitorjuja Pislaplokin Nikolina Alter ja libero Someron Marjaana Sorokin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!