Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Nooralotta Neziri aitoi lopulta heittämällä jatkoon: ”Tuntui, että ikuisuuden sai olla siinä valmiit -asennossa”

6.03.2021 - 15:52:00


Nooralotta Neziri jäi naisten 60 metrin aitajuoksun alkuerissä hieman lähdössä, mutta aitoi varmasti EM-hallikisojen välieriin eränsä toiseksi parhaana ajalla 8,03. Erän voitti Italian Luminoso Bogliolo ajalla 8,01.

- Tuntui, että ikuisuuden sai olla siinä valmiit -asennossa, mutta helppo juoksu. Ei ollut puristusta, vaikken mitenkään himmaillut. Mutta hyvä, että pääsee heittämällä jatkoon, Neziri sanoi.

- Minulla tämä oli myös paikkojen avaus, kun en ole kahteen viikkoon kilpaillut, Neziri jatkoi.

Ensikertalainen Anni Siirtola sortui omassa erässään vilppilähtöön ja hylättiin. Siirtolan tämäntalvinen ennätys 8,12 olisi riittänyt kirkkaasti välieriin.

Miesten 60 metrin aitajuoksun alkuerissä Elmo Lakka juoksi eränsä toiseksi maailmanmestarin, britti Andy Pozzin, vanavedessä ajassa 7,70. Pozin voitti erän ajalla 7,52.

- Tunsin, että oli hyvä tuntuma kropassa. Pyrin juoksemaan rennosti. Sunnuntaina laitetaan sitten kunnon tykitys päälle, Lakka sanoi.

- Pyrin nyt vain pysymään kiihdytyksen matalassa asennossa. Silleen ne parhaat ajat ovat tulleet.

Ilari Mannisen taival pysähtyi alkueriin. Hän oli eränsä kuudes ajalla 7,90. Erässä päästiin liikkeelle vasta kolmannella yrittämällä, vaikka ketään ei liputettu ulos.

- Vissiin ne kaksi starttia vaikuttivat niin, että kolmannella tuli sitten perusjuoksu. Harmittaa. Tavoite oli juosta alkuerissä ennätys, tällä kaudella 7,82 juossut Manninen sanoi.

Miesten seiväshypyn karsinnassa Urho Kujanpää ylitti avauskorkeutensa 535 ensimmäisellä yrityksellään, mutta pudotti kolmesti korkeudesta 550.

Kujanpään kolmas yritys 550:stä oli jo hyvin riman päällä, mutta pieni huolimattomuus rimanylitysvaiheessa johti pudotukseen.

Seiväshypyn finaaliin päästiin tänä vuonna tuloksella 560.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!