NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Loukkaantumiset riivanneet suomalaisjuoksijaa - ei juokse tällä kaudella

10.8.2020 - 15:53:08


Kestävyysjuoksija Camilla Richardsson ei kilpaile enää kuluvan kesän kilpailukaudella. Selkä- ja takareisivaivat ovat kiusanneet Richardssonin harjoittelua sen verran paljon, että hän päätti pitää lyhyen harjoitustauon ja käynnistää sitten valmistautumisen tulevaan kauteen.

- Pidän nyt lyhyen loman ja aloitan sen jälkeen kuntouttavat treenit ja peruskuntoharjoittelun. Se tietysti harmittaa, että jouduin tällaisen päätöksen tekemään, olin kuitenkin harjoittelut hyvin tätä kautta varten, Richardsson sanoo Yleisurheilu.fi-sivuilla

Richardssonin mukaan ongelmat alkoivat noin neljä kuukautta sitten.

– Tässä ei ole kyse mistään vakavammasta. Olen pystynyt juoksemaan koko ajan, mutta oireilua on kestänyt niin kauan, että oli parempi tehdä tällainen päätös. Voi olla, että juoksen joskus myöhemmin syksyllä jonkun katukisan, Richardsson sanoo.

Vasa IS seuraa edustava Richardsson, 26, on voittanut 3000 metrin estejuoksun Kalevan kisoissa kolmesti, mutta ei kilpaile Turun Kalevan kisoissa loppuviikolla.

Richardsson juoksi talvella Arabiemiraateissa puolimaratonin ennätyksekseen 1.12.46. Kuluvan kesän aikana hän on juossut 5000 metriä Espoossa kesäkuussa 16.20,87 ja 1500 metriä Jyväskylässä 4.31,81.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!