Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelinrakentaja teki NFL-historiaa - Baltimore Ravens varmisti divisioonan voiton

13.12.2019 - 09:00:36


Kotistadionillaan esiintynyt Baltimore Ravens jyräsi amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan torstaina ottelussa New York Jetsin 42-21 ja venytti voittoputkensa 10 ottelun mittaiseksi.

Baltimore oli jo aikaisemmin varmistanut playoff-paikan. Nyt Ravens sinetöi myös AFC-konferenssin North-divisioonan tittelin.

Baltimoren pelinrakentaja Lamar Jackson syötti viisi touchdownia. Ne jäivät kuitenkin tällä kertaa toisen suorituksen varjoon.

Jackson juoksi itse 86 jaardia. Se kasvatti hänen koko kauden jaardimääräkseen 1103, mikä on pelinrakentajien yhden sesongin ennätys.

Entinen ennätys 1039 oli Atlanta Falconsin Michael Vickin nimissä kaudelta 2006. Jacksonilla on vielä kaksi ottelua aikaa parantaa lukemaansa.

- Tämä on aika makeeta. Kun olin nuori, niin Vick oli suosikkipelaajani. Tämä on mahtavaa. Vaalin tätä ikuisesti. Ennätykset on tehty rikottaviksi, kuten kuulin Vickin sanovan. On kunnia rikkoa tuo ennätys, Jackson hehkutti NFL:n verkkosivuilla.

Baltimore (12 voittoa - 2 tappiota) johtaa AFC-konferenssia.

Jets (5-9) tulee jäämään pudotuspelien ulkopuolelle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!