NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henry Manni MM-kisojen kuudenneksi - seuraavaksi edessä pieni "mysteerimatka"

10.11.2019 - 20:10:06


Henry Manni kelasi kuudenneksi parayleisurheilun MM-kisojen T34-luokan 100 metrin ratakelauksessa. Se oli Mannille Dubain kisojen toinen matka ja samalla toinen pistesija, kun 400 metriltä irtosi neljäs sija.

Vähintään pistesijaa Manni hakee myös päätösmatkaltaan 800 metriltä, jonka alkuerät ovat torstaina.

– 800 metrillä pitää tietysti ensin päästä finaaliin ja siellä voisi sitten olla jopa pieni mitalisauma. Se on kuitenkin vähän mysteerimatka. Tunisian Walid Ktilan takana on erittäin tasaista. Siellä voi tapahtua mitä tahansa, Manni tuumi.

Kaikki T34-luokan matkat viime vuosien MM-kisoissa voittanut Ktilan oli nopein sunnuntaina 100 metrin finaalissa ajalla 14,99. Mannin kuudes sija tuli ajalla 16,26, joka sen paremmin kuin sijoituskaan ei ollut sitä mitä Manni tavoitteli.

– Olin tilastoissa seitsemäs, joten tämä oli lailla tilastojen mukainen sijoitus. Se oli parempi kelaus kuin alkuerissä, muttei kuitenkaan kauden parasta tekemistä, Manni sanoi.

Manni on kauden mittaan kelannut 100 metriä 15,77. Sunnuntain finaalin jälkeen hän arvioi, että vaikka kilpailuvire oli hyvä, pientä ekstraa suoritukseensa hän jäi kaipaamaan.

– Minun vakiotasoni ei 100 metrillä ole niin korkealla, että se riittäisi parempiin sijoituksiin, Manni totesi.

Manni ennätysvireessä kuulafinaalissa

Tuomas Manni työnsi Dubaissa ennätyksensä 8,46 F34-luokan kuulantyönnön finaalissa. Se riitti Mannin kakkoslajissa 12. sijaan. Kilpailun voitti Jordanian Ahmad Hindi maailmanennätyksellä 12,17.

Mannin pisin työntö syntyi toisella kierroksella.

– Jännä kokemus. Näki vähän, miltä kuula MM-kisoissa tuntui ja samalla näki vähän luokan kärkeä. Omaan tulokseen olin tyytyväinen, vaikka hieman parempaa toivon. Käsi yliojentui toisessa työnnössä, eikä kyynärpää oikein tykännyt siitä. Siksi lopuissa työnnöissä oli vähän vaikeuksia, Manni kertaili.

Mannin mukaan kyynärpäähän ei sattunut niin, että tiistaisen keihäsfinaalin suhteen olisi ongelmia.

– Keihäsfinaaliin lähdetään heittämään pitkälle rennolla ja puhtaalla tekniikalla. Siellä saa tehdä kunnolla töitä jokaisen sijoituksen eteen, Manni ennakoi keihäsfinaalin tasoa.

Lähde: SUL:n tiedote
Kuvat SUL/Oliver Kremer


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35