NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Evilä johtaa nuorisojoukkuetta: ”Mennään ja otetaan paikka haltuun”

13.8.2019 - 16:37:59


Joukkueenjohtaja Tommi Evilä odottaa vahvaa taistelua Suomen 19-vuotiaiden joukkueelta yleisurheilun nuorten Pohjoismaisessa mestaruuskilpailussa ja nelimaaottelussa. Se kilpaillaan Norjan Kristiansandissa 17.-18. elokuuta.

– Hienoa, että nuorilla on vielä mahdollisuus mittauttaa tasoaan skandinaavisessa yleisurheiluperheessä, vaikka osa joukkueen urheilijoista oli mukana jo heinäkuussa Boråsin 19-vuotiaiden EM-kisoissa. Nyt on tarjolla hyvä kilpailu Etelä-Norjassa. Mennään ja otetaan paikka haltuun, Evilä sanoo.

Joukkueessa on mukana muiden muassa Topias Laine, joka teki keihäänheiton 18-vuotiaiden maailman kärkituloksen 76,98 maanantaina Helsingissä, 19-vuotiaiden EM-kisojen korkeushypyn pronssimitalisti Arttu Mattila, Boråsin kisojen 3000 metrin esteiden viitonen Eemil Helander, naisten 3000 metrin nelonen Nathalie Blomqvist.

Muita yleisurheilun kotimaisia kärkinimiä joukkueessa ovat Norjassa korkeushyppyyn ja 100 metrin aitoihin osallistuva Jessica Kähärä, seiväshyppääjä Saga Andersson ja pikajuoksuja Samuel Purola.

– Luvassa on tasainen kilpailu. Marginaalit ovat pienet, joten kaksi tai useamman lajin kisoissa urakoivat ovat kaikki tärkeässä roolissa. Tavoitteena on, että jokainen sijoittuisi mahdollisimman hyvin lähtökohtiinsa nähden ja, että tulisi lajivoittoja, Evilä sanoo.

Joukueen kokoonpano:
www.yleisurheilu.fi/uutinen/evila-povaa-tasaista-nuorten-pm-kilpailua-mennaan-ja-otetaan-paikka-haltuun/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!