COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nea Lento ja Silja Kosonen karsinnan kakkoset Bakussa

23.7.2019 - 14:09:07


Euroopan nuoriso-olympiafestivaalissa Bakussa yleisurheilun toisen kilpailupäivän aamukilpailuissa kaikki kolme 17-vuotiasta suomalaisurheilijaa selviytyivät erinomaisesti.

Someron Esan Silja Kosonen heitti tyttöjen kolmikiloista moukaria loistotuloksen 70,44, mikä oli karsinnan toiseksi paras. Vain Valko-Venäjän Marjola Bukel heitti kahdeksan senttiä pidemmälle.

Tyttöjen pituushypyn karsinnassa Tampereen Pyrinnön Nea Lento oli niin ikään toiseksi paras. Hän ponnisti jo avaushypyllään 603. Pidemmälle hyppäsi vain Norjan Mia Lien.

Ennätyksiään lähes lajissa kuin lajissa tehnyt Ähtärin Urheilijoiden Ville Toivonen on kymmenottelussa seitsemän lajin jälkeen yhdeksäntenä pistein 5040.

Avauspäivänä maanantaina Toivonen teki ennätyksensä peräti neljässä lajissa viidestä. Tiistaina hän paransi kiekonheiton ennätystään roimasti 2,40 metriä.

Tiistain iltakilpailuissa viisi suomalaista

Tiistai-illan finaaleissa kilpailee Toivosen ohella neljä muuta suomalaista, joista maanantaina Raision Kuulan Johanna Kylmänen voitti maanantaina 100 metrin alkueränsä ja Alajärven Ankkureiden Eucabeth Kivikangas paransi kuulantyönnön ennätystään lähes metrin 15,02:sta 15,96:een.

Poikien keihäänheiton finaalin osallistujista Hartolan Voiman Eemil Porvari on ennätysvertailun kolmas ja tyttöjen 3000 metrin finaalin osallistujista Lappeenrannan Urheilu-Miehien Moona Korkealaakso neljäs.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15