NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jorma Kemppaisesta SUL:n valmennus- ja koulutusasiantuntija - toimii samalla Espoon Tapioiden valmennuspäällikkönä

26.6.2019 - 12:52:36


Jorma Kemppainen työskentelee jatkossa Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennus- ja koulutusasiantuntijana ja elokuun alusta alkaen ostopalvelusopimuksella myös Espoon Tapioiden valmennuspäällikkönä. Sopimus Tapioiden kanssa yltää vuoden 2020 loppuun ja sisältää option jatkosta.

SUL:ssa Kemppainen on toiminut useissa valmennustehtävissä, viimeksi valmennusjohtajana.

- Kemppaisen tehtävänä on vahvistaa liiton ja suurten seurojen yhteistyötä ja liiton huippuvalmentajien koulutusta. Ajatuksena on saada Kemppaisen vahva osaaminen ja pitkä kokemus hyödyttämään parhaalla tavalla kenttä - ja seuratason toimintaa, SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola kertoo tiedotteessa.

- Kemppaisen tehtävänkuva on myös askel eteenpäin meneillään olevassa liiton valmennusorganisaation uudelleenjärjestämisessä, joka viedään päätökseen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Espoon Tapioissa Kemppaisen keskeisimmät työtehtävät valmennuspäällikkönä ovat valmennustoiminnan -ja järjestelmän suunnittelu, organisointi, ylläpito, kehittäminen ja johtaminen seuran osoittamien resurssien puitteissa.

- Tehtäviin kuuluvat myös sopimus- ja talenttiurheilijoiden valmennus- ja asiantuntijapalveluiden järjestäminen, valmentajien rekrytointi ja osaamisen kehittäminen, sekä yhteistyö seuran sidosryhmien, kuten Urhean ja Espoon kaupungin kanssa, kertoo Tapioiden puheenjohtaja Esko Kuha.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31