VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yle: Kristiina Mäkelä teki kovan ratkaisun

24.6.2019 - 18:11:04


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä on tehnyt kovan ratkaisun. Mäkelä jää pitkälle kilpailutauolle ja palaa kentille vasta elokuussa rakentaessaan kuntohuippua Qatarin Dohassa käytäviin MM-kilpailuihin. Mäkelän ratkaisusta uutisoi Yle.

Mäkelä on kilpaillut kesäkaudella vain Paavo Nurmen kisoissa Turussa. Seuraavaksi hänet nähdään tositoimissa Lappeenrantaan sijoittuvissa Kalevan kisoissa elokuussa. Elokuun ohjelmaan kuuluvat myös Euroopan joukkuemestaruuskilpailut, Espoon GP-kisa ja Suomi-Ruotsi -maaottelu.

- Kilpailukaudesta olisi tullut tosi pitkä, jos alkukaudesta asti olisi lähtenyt paukuttamaan kisoja, kun MM-kilpailut ovat vasta lokakuun alussa, Mäkelä perustelee päätöstään Ylelle.

Tuomas Sallisen valmentama Mäkelä loikki Paavo Nurmen kisoissa lukemat 13,97. Valinta MM-kisoihin varmistui jo hallikaudella tuloksella 14,38.

- Ainut poikkeus olisi voinut tulla, jos olisin päässyt Timanttiliigan kisoihin. Tällä hetkellä se ei näytä hirveän todennäköiseltä, Mäkelä viittaa Paavo Nurmen kisojen tulokseensa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30