NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ella Junnila ylitti 22-vuotiaiden Euroopan kärkituloksen

25.5.2019 - 21:18:49


Täksi kaudeksi Tampereen Pyrintöön siirtynyt korkeushyppääjä Ella Junnila ylitti Tampereella seurajoukkueiden Euroopan cupin B-liigassa uransa toiseksi parhaan tuloksen 190, mikä on Euroopan tämän vuoden kärkitulos 22-vuotiaiden ikäluokassa.

Junnila teki myös kolme yritystä uudesta naisten Suomen ennätyksestä 194. Näistä toinen yritys oli erittäin lähellä onnistua pohkeiden vain hiukan osuessa rimaan.

Junnila oli kilpailussa ylivoimainen, sillä toiseksi sijoittunut slovenialainen Lia Apostolovski jäi tulokseen 177.

– Ihan tasapainoinen hyppy. Vauhti oli hyvässä muodossa ja ponnistus nousi kivasti ylös, Junnila kertoi koleassa säässä hypätyn kauden avauskilpailunsa jälkeen SUL:n tiedotteessa.

– Herkkyyttä vielä puuttuu ja rimanylitysvaihe olisi voinut olla parempi. En tiennyt mitä odottaa kauden avauksesta, mutta treenit ovat sujuneet hyvin, Junnila jatkoi.

Korkeushypyn entinen Suomen ennätysmies Jouko Kilpi toimii nykyisin Junnilan valmentajana ja kertoi olevansa luottavainen tulevaisuuteen.

– Harjoituksissa ei noin korkealta hypätä, mutta olen nähnyt niissä Ellan hyppäävän erittäin hyvin ja Kroatian-leiri nyt keväällä meni täysin suunnitelmien mukaan, Kilpi kertoi.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35