NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Holttinen hätyytteli EM-hallirajaa Irlannissa: ”Pistin kaiken peliin”

13.2.2019 - 23:21:17


Someron Esan Tommi Holttinen voitti seiväshypyn kauden parhaallaan 545 ja hätyytteli EM-hallirajaa 565 Irlannin Athlonissa käydyssä kilpailussa. Tampereen Pyrinnön Urho Kujanpää oli kolmas samalla tuloksella Holttisen kanssa.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Elmo Lakka juoksi Athlonissa 60 metrin aidoissa toiseksi ajalla 7,75. Juoksun voitti britti David King, joka teki ajan 7,66. Alkuerissä Lakka oli kilpailijajoukon nopein ajalla 7,73.

- Tasapainoisia juoksuja, mutta tuntui, että kun lähdössä ponnistin, telineet lähtivät vähän liikkumaan. Se vaikeutti minulla alkusileää, Lakka sanoi.

Seiväshypyssä Holttinen sinetöi kilpailun voiton menemällä ensimmäisellään kaikki hyppäämäänsä korkeudet 545:een asti. Hän jätti 555 väliin ja teki sitten kolme yritystä maaliskuisten EM-hallien tulosrajasta 565, muttei onnistunut.

- EM-raja houkutti ja pistin kaikki peliin. Toinen yritys 565:stä oli hyvä. Korkeus olisi riittänyt, mutta hyppy meni vähän läpi, Holttinen kertaili.

Kujanpää pudotti kolmesti korkeudesta 555. Hyppääjän mukaan viimeinen yritys oli lähellä onnistua.

- Juoksu kulki hyvin kisan alusta lähtien. Maastalähtö oli alussa tahmea, mutta sain sen kulkemaan varsinkin tuohon viimeiseen korkeuteen, Kujanpää sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vili Sopanen jatkaa Lukossa

25.4.2019 15:42:47