NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saga Andersson hienossa vireessä: 443 jo todella lähellä

15.8.2018 - 21:32:20


Saga Andersson on löytänyt hyppyynsä hyvän syyskesän vireen. Seinäjoen Tähtikisoissa hän voitti naisten seiväshypyn ylittämällä 421, mutta toinen yritys omasta ennätyskorkeudesta 443 oli hilkulla onnistua.

Andersson oli toisella 443:n hypyllään jo riman yli, mutta ei pystynyt irrottamaan kättä seipäästä ajoissa ja rima tuli alas. Anderssonille kilpailu oli kesäkauden 25:s.

- Ennätystä ja voittoa tulin hakemaan. Juoksu ja tekniikka toimivat nyt paremmin kuin koko kesänä, Andersson sanoi.

Vastusta Anderssonilla ei Seinäjoelle ollut. Kuivasjärven Auran Henrikka Könönen oli toinen ylitettyään 391.

Miesten keihään voitti Kuortaneen Kunnon Toni Kuusela, joka heitti ennätyksensä 77,22. Hänen edellinen ennätyksensä oli 75,85. Kuusela on ollut hyvässä kunnossa alkukaudesta lähtien, mutta nilkan pyörähtäminen vähän hidasti tuloskunnon esiintuloa.

- Ei tuo vieläkään täydellistä ollut, rytmi ei jaloissa pelannut, mutta vauhti meni hyvin eteenpäin. Parantamisen varaa on, Kuusela.

Jami Kinnunen heitti kilpailussa toiseksi 76,06. Hänellä repesi piikkarit kilpailussa perjantaina, hän heitti uusilla piikkareilla neljä ensimmäistä kierrosta.

- Jalka kipeytyi sen verran, että piti vaihtaa kahdelle viimeiselle viime vuoden kenkää. Sillä tuli pari hyvää heittoa, pisimmän heittonsa viidennellään kiskaissut Kinnunen sanoi.

Kisojen isäntäseuran Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Eero Haapala voitti pituushypyn ponkaistuaan 741. Juoksu kulki, mutta ponnistus ei osunut lankulle, eikä toiminut kovasta vauhdista sillä tapaa kuin harjoituksissa.

- Hypyt menivät läpi, enkä meinannut löytää lankkua. Tätä kesää edeltänyt liki parin vuoden kisatauko näkyy vielä kilpailuhypyissä, Haapala sanoi.

Toiseksi kilpailussa ponnisti Vasa IS:n 18-vuotias Jimi Nukala ennätyksellään 730. Oma ennätys koheni 13 sentillä. Myötätuulta hypyssä oli kaksi metriä sekunnissa.

Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Timo Kööpikkä voitti miesten kuulantyönnön. Hän työnsi toisellaan 18,68. Työnnöistä neljä meni yliastutuksi.

- Pari ensimmäistä työntöä olivat hyviä, mutta sitten tekniikka hajosi, Kööpikkä sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20