NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä sai paikan MM-halleihin

23.2.2018 - 11:10:18


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kilpailee maaliskuun alussa Birminghamissa yleisurheilun MM-halleissa. Mäkelä sai kilpailuun kutsun Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta (IAAF) ja päätti lähteä.

MM-halleissa naisten kolmiloikassa on mukana 16 urheilijaa. Mäkelä on kuluvalla hallikaudella hypännyt 13,86, jolla hän voitti viikonvaihteessa Suomen mestaruuden Helsingissä. Kilpailun jälkeen hän arveli, ettei tule mahtumaan MM-halleihin pääsevien urheilijoiden joukkoon. Kutsu kisoihin oli mieluisa yllätys.

- Olen yleensä hypännyt sitä paremmin, mitä isommissa kisoissa ollaan. Tässä on nyt kymmenen päivää aikaa valmistautua kisoihin ja siellä yritetään ottaa kaikki irti, Mäkelä sanoi SUL:n tiedotteessa.

Orimattilan Jymyä edustava Mäkelä on ollut EM-halleissa kahdesti kahdeksas. Edellisissä MM-halleissa Yhdysvaltain Portlandissa kaksi vuotta sitten hän oli kuudes. Mäkelän halliennätys on 14,20.

Suomen MM-joukkueeseen nimettiin jo aiemmin aitajuoksijat Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske. Birminghamissa Britanniassa kilpaillaan 1-4. maaliskuuta.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40