NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kujanpää saalistaa ahnaasti EM-rajaa - kukisti Holttisen SM-hallissa

18.2.2018 - 18:04:31


Tampereen Pyrinnön Urho Kujanpää uusi miesten seiväshypyn mestaruutensa ylitettyään viimeisellä yrityksellään korkeuden 540 SM-hallikisoissa Helsingissä.

Someron Esan Tommi Holttinen oli toinen tuloksella 530. Holttinen jätti 535, 540 ja 545 väliin pudottaen kolmesti korkeudesta 550.

- Pikkuisen jäi harmittamaan vaikka voitin, kun oli tuo 550 niin lähellä. Kuortaneella ensi viikonvaihteessa haetaan EM-rajaa 555. Siihen on mahdollisuudet, hyppy on hyvässä kuosissa, Kujanpää kertoi.

- Juoksu tulee nyt rennommin kuin alkukaudesta ja olen sitä kautta päässyt isompiin seipäisiin, Kujanpää kiteytti viime aikojen hyvää virettään.

Toiseksi sijoittunut Holttinen oli viimeisellä yrityksellään lähellä ylittää 550. Hän ylitti EM-rajan 555 viikko sitten Uppsalan maaottelussa.

- Maaottelun jälkeen oli aika vaikea latautua tähän kilpailuun, muttei tuo yritys 550:stä huono ollut. Sitä en osaa sanoa, hyppäänkö vielä Kuortaneellla nuorten SM-kilpailuissa.

Pronssimitalilla palkittiin kaksien viime Kalevan kisojen voittaja Tomas Wecksten Karhulan Urheilijoista tuloksella 520. Neljäs oli Alajärven Ankkureiden Mikko Paavola ja viides Karijoen Tapparan Santtu Koskiaho kummankin ylittäessä 510.

Tässä lajissa eletään sukupolvenvaihdosta. Seitsemän kilpailijaa ylitti viisi metriä ja he ovat jokainen vasta 19-21-vuotiaita nuorukaisia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!