VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen yleisurheilutähdet intoutuivat kärkituloksiin

4.2.2018 - 18:16:06


Pikajuoksija Samuli Samuelsson kiihdytti ennätyksen ja kauden kärkituloksen hallikauden avauksessaan. Samuelsson pinkoi Lahden pikajuoksucupissa 60 metriä kaksi kertaa 6,73 ja voitti molemmat kilpailut.

Orimattilan Jymyn Kristiina Mäkelän hallikausi alkoi kolmiloikan kotimaisella kärkituloksella 13,80. Mäkelä voitti kolmiloikan Varsyn pm-halleissa Turun Kupittaalla.

Someron Esan seiväshyppääjä Tommi Holttinen ylitti Turussa ennätyksensä ja hallikauden kärkituloksen 541. Vasa IS:n Kristian Bäck korkkasi kilpailukauden voittamalla pituushypyn tuloksella 751.

Samuelsson: Ei täydellinen juoksu

Samuelssonin Lahdessa juoksema 60 metrin aika on sadasosan parempi kuin Ikaalisten Urheilijoiden seurakaverin Otto Ahlforsin sunnuntaina juoksema kauden aiempi kärkitulos ja 0,02 sekuntia parempi kuin Samuelssonin entinen ennätys.

- Ensimmäisessä juoksussa lähtö ei ollut erityisen hyvä, mutta loppu oli ihan jees. Toisessa juoksussa lähtö oli hyvä, mutta lopussa aloin yrittää liikaa ja polvi lähti nousemaan liiaksi. Ei siis mikään täydellinen juoksu sekään, Samuelsson tuumi.

Mäkelän talven kolme ensimmäistä kilpailuhyppyä kantoivat Turussa 13,72, 13,80 ja 13,71. Neljäs jäi väliin ja loput kaksi jäivät vaisummiksi.

- Mukana oli vain neljä hyppääjä, joten hypyt tulivat niin nopeasti, että olin kolmen kierroksen jälkeen puhki. Jätin neljännen kierroksen väliin, mutta kahdessa viimeisessä hypyssä puhti oli poissa, Mäkelä sanoi.

- Olen tosi tyytyväinen tuohon tulokseen.

Lähde: SUL:n tiedote .


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!