VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saga Andersson taivutti halliennätyksensä

13.1.2018 - 07:20:53Esbo IF:n Saga Andersson ylitti kauden kotimaisen kärkituloksen ja halliennätyksensä 435 seiväshypyn talvikarnevaalien avauspäivänä perjantaina Pajulahti-hallissa Lahden Nastolassa. Andersson meni 435 ensimmäisellään ja teki sen jälkeen kolme yritystä elokuisten Berliinin EM-kisojen tulosrajakorkeudesta 445.

- Varsinkin toinen yritys oli 445:stä sellainen, että sillä se olisi voinut mennä. Päästin hypyn ihan turhaan limboksi, Andersson tuumi.

Andersson, 17, jatkaa kilpailemista Pajulahti-hallissa lauantaina. Silloin käydään talvikarnevaalien miesten ja naisten kilpailut. Nyt hän voitti 19-vuotiaiden sarjan.

Talvikarnevaalien nuorten kilpailupäivän toiseksi parhaan tuloksen teki Varkauden Kenttä-Veikkojen Laura Ollikainen. Hän ylitti 410 ja voitti 22-vuotiaiden sarjan. Tulos kohensi 10 sentillä Ollikaisen ennätystä.

- Hyppy on kulkenut harjoituksissa. Tekniikka on mennyt eteenpäin. Saan nyt hypyn alussa paremmin painetta alakäteen. Pitäisi vaan saada tekniikka vielä hieman rutiininomaisemmaksi, Ollikainen sanoi.

Lähde: Suomen Urheiluliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!