COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lapinlahti vuoden paras Eliittikisa

31.10.2017 - 18:04:00


Yleisurheilun Eliittikisasarjan kuluvan vuoden parhaaksi kilpailuksi on valittu Lapinlahden kilpailu. Lapinlahdella kilpailtiin heinäkuun puolivälissä. Kilpailun kärkinimi oli Kaipolan Vireen Kristian Pulli, joka voitti pituushypyn 802 kantaneella hypyllä.

Vuoden parhaan Eliittikisan valitsee Suomen Urheiluliiton (SUL) hallitus. Valinnan pohjana oli pisteytys, jossa arvioitiin muiden muassa kisojen kokoamia tulospisteitä sekä urheilijoilta ja yleisöltä kerättyä palautetta.

- Lapinlahdella kilpailuja järjestetään vuodesta toiseen tinkimättömällä otteella ja vahvalla kokemuksella. Tänä vuonna moni asia loksahti erityisen hyvin kohdalleen, kiittelee SUL:n tapahtumapäällikkö Jaana Forsberg SUL:n tiedotteessa.

Lapinlahdella nähdään tasokas kotimainen kilpailu myös ensi kesänä. Lapinlahdella järjestetään 28. heinäkuuta kilpailu, joka kuuluu Ylen televisiomaan kotimaiseen kilpailusarjaan.

- Viime kesänä ilmat suosivat, yleisöä oli hyvin ja mielestämme onnistuimme kilpailun järjestelyissä. Samat tavoitteet meillä on ensi kesälle. Pyritään järjestämään yleisöystävälliset kilpailut ja tuomaan Lapinlahdelle kotimaisten huippunimien ohella myös ulkomaisia urheilijoita, sanoo Lapinlahden kisojen pääsihteeri Hanna Heiskanen.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53