VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nooralotta Neziri vaihtaa seuraa

23.10.2017 - 13:12:07


Aitajuoksija Nooralotta Neziri kilpailee vuodenvaihteesta lähtien Jyväskylän Kenttäurheilijoiden riveissä. Seuranvaihto on jatkoa aiemmin syksyllä tapahtuneelle muutolle Jyväskylään, jossa aituri harjoittelee Petteri Jousteen valmennuksessa.

- Uskon asuvani ja urheilevani Jyväskylässä pidempään aikaa, joten nyt kun oli mahdollisuus edustaa sen paikkakunnan seuraa, jossa asun, koin sen parhaaksi ratkaisuksi, vaikka Turun Urheiluliitossa kaikki toimikin tosi hyvin, Neziri sanoi Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

- Sitä kokee itsensä ihan eri tavalla seuran jäseneksi ja saa siitä tukea, kun elää ja asuu samassa yhteisössä, jossa seura toimii.

- Pika-aitojen Suomen ennätyksen haltija olisi tervetullut urheilija mihin tahansa seuraan. JKU:lle on kunnia-asia saada pukea Nooralotta Neziri seuran väreihin, sanoi JKU:n valmennuspäällikkö Antti Leskinen.

- Sympaattinen ja esimerkillinen huippu-urheilija on loistava esikuva seuran nuorille urheilijoille ja tuo merkittävän lisän seuran vahvaan huippu-urheilijoiden ryhmään. Tulevalla kausi on JKU:lle erityinen. Seura järjestää heinäkuussa Kalevan kisat Jyväskylän Harjun kentällä.

- Kalevan kisoissa menestyminen on seuralle tärkeää, mutta yhtä lailla tärkeää meille on huippu-urheilijoiden kehittyminen ja menestyminen kansainvälisillä kentillä. Haluamme auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa, Leskinen sanoi.

Neziri vaihtoi valmentajaa kesällä samalla, kun päätti kilpailukautensa heinäkuussa rajun henkisen ja fyysisen väsymyksen takia. Nyt ongelmat ovat ohi.

- Viimeiset 2-3 viikkoa on tuntunut siltä, että vanha Nooralotta on tullut takaisin, mutta kauan siinä meni, Neziri sanoi.

Jos syksyn harjoittelu luistaa suunnitelmien mukaan, Neziri juoksee maaliskuussa Birminghamin MM-halleissa, jonne 60 metrin aitojen tulosraja on 8,14. Nezirin ennätys on pari vuotta sitten juostu 7,97.

- Jos minulta olisi puolitoista kuukautta sitten kysytty, mitenkäs hallikausi, olisi voinut hiki nousta pintaan. Nyt tavoite on, että olisin hallikauden tuloksissa samoissa lukemissa, mitä aiemmin, Neziri näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!