COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen Urheiluliitto sai uuden liiketoimintajohtajan

12.10.2017 - 15:56:24


Tuuli Taskinen on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) liiketoimintajohtajaksi. Hän siirtyy SUL:n palvelukseen Mediatakojat Oy:n myyntijohtajan paikalta.

SUL perusti keväällä liiketoimintayksikön tehostamaan liiton myynti- ja markkinointitoimintaa. Yksikön toiminta on käynnistynyt väliaikaisena liiketoimintajohtajana toimineen Harri Aallon johdolla. Taskinen aloittaa työt marraskuun alussa.

- Varainhankintaa on tarkoitus tehdä entistä kovemmalla draivilla. Urheilulle täytyy tehdä rahaa, Taskinen kiteyttää työsarkaansa Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

Taskisella on monipuolinen, yli kymmenen vuoden kokemus myyntitöistä pääosin mediamyynnin parista. Ennen Mediatakojille siirtymistä hän työskenteli myyntijohtajana Sanoman suurasiakasmyynnissä.

Yleisurheilua Taskinen on seurannut innokkaasti penkkiurheilijana. Hän on myös harrastajajuoksija, joten yleisurheilu on tuote, jota hän myy mielellään.

- Huippu-urheilussa on hyviä nuoria nousemassa. Helsinki City Runin olen juossut yksitoista kertaa ja Helsinki City Marathonin muutaman kerran. Tunnen siten harrasteliikunnan tuotteen ja luotan siihen täysin, ja kukapa voisi vastustaa lasten ja nuorten liikuntaa, Taskinen sanoo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24