VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Richardsson siirtyy ex-huippujuoksija Keskisalon valmennukseen

5.10.2017 - 16:50:52


Vasa IS:n kestävyysjuoksija Camilla Richardsson siirtyy ex-huippujuoksija Jukka Keskisalon valmennukseen. Richardsson on juossut viimeiset neljä vuotta Guy Storbackan valmennuksessa.

- Puhuimme tästä paljon Guyn kanssa. Tämä oli meidän yhteinen päätös, Richardsson sanoo valmentajan vaihdosta SUL:n tiedotteessa.

Storbackan valmennuksessa Richardsson, 24, on noussut estejuoksussa nuorten EM-kisojen neloseksi ja Suomen joukkueisiin Pekingin ja Lontoon MM-kilpailuissa sekä toissa kesänä Amsterdamin EM-kilpailuissa.

Päättyneellä kaudella Richardsson, 24, pudotti 3000 metrin esteiden ennätyksen kevätkesällä lukemiin 9.41,73. Elokuussa, Lontoossa MM-kisojen alkuerissä tullut nilkkavamma pilasi kauden pääkilpailun.

- Perusharjoittelu onnistui hyvin, mutta kilpailukaudelle meillä oli molemmilla Guyn kanssa suurempia odotuksia, Richardsson sanoo päättyneestä kaudesta.

Terävyyttä kauden pääkisoihin

Valmennuksen muutoksella Richardsson hakee terävyyttä kilpailukauden pääkisoihin.

- Camilla juoksi kesällä ennätyksensä, joten kausi ei missään nimessä mennyt myttyyn. Suorituskyvyn ulosmittaamisessa ja viilaamisessa oli käsittääkseni ongelmia. Siihen pitäisi löytää ratkaisu, että paras tulos tulisi kauden pääkilpailussa, Keskisalo sanoo.

Suomen Urheiluliiton kestävyysjuoksuvalmentajana Keskisalo on seurannut läheltä Richardssonin harjoittelua, ja on perehtynyt nyttemmin siihen vielä tarkemmin. Suuria mullistuksia ei ole luvassa.

- Guy Storbacka on tehnyt erittäin hyvää työtä. Nyt haetaan vain pientä hienosäätöä kilpailuun valmistavan- ja kilpailukauden osalta, Keskisalo sanoo.

Richardsson asuu jatkossakin Vaasassa, mutta käy tarpeen mukaan leireillä Joensuussa Keskisalon luona. Talven ja kevään ohjelmassa ovat vuoristoleirit Etelä-Afrikan Dullstroomissa ja Yhdysvaltain Flagstaffissä.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54