COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Purola voittoon Oulussa - Walcott keihäskisan valtias

20.8.2017 - 18:34:54


Kova tuuli toi haastetta monen lajin urheilijoille Oulun Tähtikisoissa sunnuntaina. Oulun Pyrinnön pikakiituri Samuel Purola pääsi pinkomaan 200 metriä kotiyleisönsä edessä, mutta aika 21,01 oli vähemmän kuin mitä mies itseltään olisi Raatissa toivonut.

– Juoksussa oli aika kylmä tuuli, muttei muutenkaan irronnut. Ihan mukavaa aina Raatissa juosta, Purola tuumi.

Nuorukaisella on ollut melkoinen kesä, mutta kilpailukausi ei vielä paina.

– Tässä pitäisi lähteä nousemaan, muttei vaan tänään irronnut. Ennätykset ainakin molemmilla matkoilla tulee vielä, seuraavaksi oman ikäluokkansa SM-kilpailuissa juokseva Purola sanoi.

Pituudessa MM-edustaja Arttu Pajulahti ponkaisi voittoon tuloksella 793, jossa myötätuulta oli 5,5 metriä sekunnissa. Se oli hänen neljännen kierroksen hyppynsä.

– Tämän päivän hypyistä ehkä ensimmäinen oli paras, alastulo ei vaan ihan onnistunut. Siinä olisi ollut aineksia kahdeksan metrin hyppyyn, mutta alastulossa vähän jätätti, Pajulahti arvioi 785 kantanutta leiskautustaan.

Keihäässä Seppo Räty sai pitää Raatin kenttäennätyksensä 86,92, sillä kilpailun pisin kaari kantoi 83,20. Sen nakkasi Trinidadin ja Tobagon Keshorn Walcott. Ruotsin Gabriel Wallin oli toinen tuloksella 76,61 ja Jani Kiiskilä kolmas 75,63. Tuore MM-pronssimitalisti Petr Frydrych oli neljäs jäätyään 74,66:een.

– Heitot olivat olosuhteet huomioon ottaen. Odotin tiukempaa kilpailua Petriltä muilta, mutta oli tällainen päivä tänään. Toivottavasti Zürichissä saisin pitkiä heittoja. Odotan sitä kovasti, Walcott tuumi.

Tähtikisasarja jatkuu vielä Helsingissä ensi viikonloppuna ja Tampereella elokuun lopussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!