COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Boltin joukkuekaveri tuohtui: "Viivytykset syynä kramppiin"

13.8.2017 - 09:30:45


Usain Boltin ura päättyi Lontoon MM-kisoissa pikaviestin ankkuriosuudella lihaskramppiin. Jamaikan joukkueelle kisa oli tyrnävä, sillä Bolt sai krampin noin 60 metriä ennen maalia joukkueen ollessa juoksussa kolmannella tilalla. Kultaa vei Iso-Britannia Euroopan uudella ennätysajalla 37,47 sekuntia.

Boltin joukkuetoveri Yohan Blake piti krampin syynä sitä, että joukkueita odotutettiin aivan liian kauan ennen kisan alkua.

- Juoksu oli kymmenen minuuttia myöhässä, meitä pidettiin (stadionilla) ainakin 40 minuuttia. Se oli ihan hullua. He pitivät meitä aivan liian kauan siellä, Blake jyrisi BBC Sportin mukaan.

- Siinä oli kaksi palkintojenjakoa ennen meitä. Teimme lämmittelyn ja odotimme, sitten taas uudestaan lämmittelyt ja odotimme. Uskon, että se söi parhaan terän meistä pois. Sattuu todella paljon nähdä oikean mestarin kamppailevan niin paljon, Blake jatkoi.

- Se oli ihan älytöntä. Ehdin juoda kaksi pulloa vettä sinä aikana, avausosuuden juossut Boltin kollega Omar McLeod puolestaan totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!