Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carolina Klüft lopettaa uransa maaotteluun

27.8.2012 - 16:22:16Ruotsin yleiurheilun kirkkaimpiin tähtiin 2000-luvulla kuulunut Carolina Klüft lopettaa menestyksekkään uransa ensi viikonloppuna käytävään Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Klüft on ennakkotietojen perusteella mukana vain 4x400 metrin viestissä.

- Olen erittäin ylpeä, että minut valittiin vielä kerran maajoukkueeseen. Sitten tämä elämä jää taakseni, Klüft kertoi SVT:lle. Klüftin leipälaji oli seitsenottelu, missä hän voitti olympiakultaa vuonna 2004 ja peräti kolme kertaa maailmanmestaruuden. Viime vuosina hän kilpaili lähinnä pituushypyssä, mutta runsaat vammat verottivat menestystä.

Klüft oli ylittänyt Lontoon olympialaisten tulosrajan, mutta koki itse olevansa kisojen alla sen verran heikossa kunnossa, että ei lähtenyt kisoihin ollenkaan.

Klüft on ennätyssarjallaan 7032 pistettä seitsenottelun kaikkien aikojen tilaston kakkosnimi ME-naisen Jackie Joyner-Kerseen takana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!