Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Krista Pärmäkoski kilpailumuodosta: ”Parempi näin, koska Johaug lähtee aina niin kovaa”

1.03.2021 - 14:02:00


Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski lähtee hyvissä tunnelmissa 10 kilometrin vapaalle. Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoissa Oberstdorfissa kilpailu käydään tiistaina.

Kisa toteutetaan väliaikalähtönä. Pärmäkoski pitää vaihtoehtona hyvänä, eikä vähiten norjalaistähti Therese Johaugin vuoksi.

- Väliaikalähtö on parempi (kuin yhteislähtö), koska Johaug lähtee aina niin kovaa. Nyt pitää taistella omaa fiilistä vastaan, kun ei ole yleisöäkään, Pärmäkoski sanoi Hiihtoliiton etälehdistötilaisuudessa.

Sunnuntaina saatiin suomalaisjuhlat, kun kaksikko Joni Mäki – Ristomatti Hakola valtasi MM-hopeaa joukkuesprintissä. Pärmäkoski oli mukana naisten vastaavassa kisassa.

- Juhliminen on rankkaa, mutta ihan hyvin olen palautunut. Voisi toimia niinkin, ettei olisi niin monessa kisassa mukana, mutta kyllä osallistuminen sunnuntaina oli ihan hyvä ratkaisu. Turha jossitella, sanoi Pärmäkoski.

Suomen hiihtoliitto julkaisi joukkueen naisten kympille maanantaina. Ladulle lähtevät Pärmäkoski, Anne Kyllönen, Laura Mononen ja Riitta-Liisa Roponen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!