Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Suomalaislaskijan paluukisa päättyi ulosajoon

26.01.2021 - 18:07:00


Erika Pykäläinen palasi kisarinteille Italian Kronplatzin maailmancupin suurpujottelussa. Ensimmäinen kierros päättyi ulosajoon, mutta hyvinkääläinen on hyvillä mielin paluusta takaisin lähtöviikselle.

- Tulostahan lähettiin hakemaan mutta nyt oli olosuhteet aika todella haastavat. Jo pelkästään rinteen pohja oli jo valmiiksi röykkyinen. Eilen kisarinteessä kokeiltujen vapalaskujen aikana oli pieniä tuntemuksia nilkassa, joten se teki kisasta henkisesti minulle raskaamman. Kuitenkaan tänään itse kisassa ei tuntemuksia tullut, joten olen tosi iloinen ja sain varmuutta siitä, että olen kunnossa ja nilkkakin kestää. Uskallan miltei jo sanoa, että kyllä se laskutuntuma on siellä tallessa, ja että olen takaisin, Pykäläinen summaa.

Kronplatzissa suurpujottelun voittoon Ranskan Tessa Worley 2.11.38, toiselle sijalle Sveitsin Lara Gut-Behrami 0,27 sekuntia Worleysta. Kolmanneksi Italian Marta Bassino.

Suomalaisia nähdään jälleen lähtöviiksellä Eurooppa Cupin osakilpailuissa. Pykäläisen ja Riikka Honkasen kausi jatkuu suurpujottelun Eurooppa Cupissa Slovakian Krvavecissa 2.-3. helmikuuta. Myös miesten suurpujottelun Eurooppa Cup kilpaillaan Italian Folgariassa samaan aikaan.

Lähde: Ski Sport Finland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!