Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yhdistettyä hallitsevalla norjalaisella riittää tavoitteita - "Toivon yltäväni Hannu Mannisen ennätyksen jonain päivänä"

25.9.2020 - 08:45:09


Jarl Magnus Riiber on tällä hetkellä yhdistetyn valtias. Norjalainen on voittanut yhdistetyn maailmancupin kahdella viime kaudella.

Ensi kuussa 23 vuotta täyttävällä Riiberillä riittää vielä tavoitteita. Esimerkiksi voittaa kilpailu olemalla paras sekä mäkihypyn pisteissä että hiihdon ajassa. Siihen ei ole vielä kukaan pystynyt Gundersen-systeemin aikakaudella.

- Pyrin siihen täydelliseen kilpailuun viime kaudella, mutta se on todella vaikeaa. Täytyy olla täydellinen päivä mäessä ja tarvitsee kovan hiihtoreitin kuten esimerkiksi Rukalla tai Trondheimissa. Mielestäni se on lähes mahdoton saavuttaa, mutta saattaa onnistua jonain päivänä, Riiber kertoi Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n haastattelussa aikaisemmin syyskuussa (http://www.fis-ski.com/en/nordic-combined/nordic-combined-news-multimedia/news-multimedia/news/2020-21/it-s-the-best-job-in-the-world-to-be-a-nordic-combined-athlete).

Riiber on voittanut 27 maailmancupin osakilpailua. Hannu Manninen saavutti niitä 48. Saksan Eric Frenzel on puolestaan voittanut yhdistetyn maailmancupin kokonaiskilpailun viisi kertaa. Samppa Lajunen nappasi kolme olympiakultaa samoissa kisoissa.

- Nuo ovat kaikki todella vaikeasti saavutettavia ennätyksiä. Hannu Mannisen 48 osakilpailuvoittoa on todella vaikuttavaa. Toivon yltäväni siihen jonain päivänä. Eic Frenzel oli yksi suosikkiurheilijoistani lapsuudessani. Hän voitti viisi kertaa putkeen. Noiden hienojen mestareiden tasolle päästäkseni minun pitää parantaa ja voittaa lisää mitaleja MM-kisoissa ja olympiakisoissa, Riiber mietiskeli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27