Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuorten MM-kilpailut jatkuivat alle 23-vuotiaiden sprinteillä – viisi suomalaista mukana erävaiheissa

1.3.2020 - 20:01:06


Oberwiesenthalin nuorten MM-kilpailut jatkuivat tänään alle 23-vuotiaiden vapaan hiihtotavan sprinteillä. Viisi suomalaista hiihti tänään mukaan erävaiheisiin, mutta välieräpaikat jäivät ottamatta.

Naisten parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Emmi Lämsä, joka oli 25:s. Alkuerissä hiihtivät myös Tiia Olkkonen (27:s) ja Anni Alakoski (28:s). Anita Korvan päivä päättyi karsintaan ja hän oli 34:s. Suomalaismiehistä karsinnasta jatkoon hiihtivät Verneri Suhonen ja Verneri Poikonen. Suhonen oli päivän 23:s ja Poikonen 25:s. Lauri Mannila oli 38:s.

Isot säänvaihtelut hankaloittivat suomalaisten sprinttipäivää. Keli vaihtui päivän mittaan useampaan otteeseen ja erähiihtojen alkaessa alkoi voimakas lumisade, johon ei ollut enää aikaa reagoida.

– Ei saatu suksia vastaamaan olosuhteisiin. Keli vaihtui äkillisesti karsintaan, keli vaihtui myös eriin. Sellaista sattuu, kun ollaan vuorilla ja kelit vaihtuu koko ajan. Harmittaa urheilijoiden puolesta, sprintterille on niin lyhyt aikaikkuna, missä mahdollisuus on. Joskus käy sellaista, mihin on vaikea vaikuttaa mitenkään, pohti valmentaja Ilkka Jarva Hiihtoliiton tiedotteessa.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.

Kuva: Heidi Lehikoinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!