Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arttu Pohjola säväytti Rukalla: ”Hyvää tekemistä”

14.12.2019 - 15:40:50


Japanilaiset Keiichi Sato ja Taku Takeuchi hyppäsivät kaksoisvoittoon Continental Cupin osakilpailussa Rukalla. Tiukan kisan ratkaisi itselleen Sato, hyppäämällä toisellaan HS-pisteelle 142 metriin. Vasta 18-vuotias lahtelainen Arttu Pohjola oli parhaana suomalaisena 20:s.

Voittaja oli tyytyväinen päivään ja eritoten Rukan suurmäkeen, joka on yksi kiertueen suurimmista.

- Tämän päivän hypyt olivat parasta suorittamistani. Oikein hyvä päivä. Ja Rukan suurmäki on ehdottomasti lempimäkeni, Sato totesi iloisena.

Continental Cupia johtaa kolmen osakilpailun jälkeen Takeuchi ennen Satoa ja lauantaina neljänneksi sijoittunutta Norjan Sondre Ringeniä.

Suomalaisista Continental Cupin kisassa hyppäsi yhdeksän urheilijaa.

- Positiivinen fiilis jäi kisasta, alkukausi on ollut vaikea ja nyt sai kaksi tasaista hyppyä. Toinen oli jo omaa hyvää tekemistä, mietti Rukan maailmancupissakin hypännyt Pohjola.

Pohjola paransi pykälällä Continental Cupin parasta sijoitustaan, joka sekin tuli viime vuonna juuri Rukalla.

- Olen aina tykännyt hypätä Rukalla, mäki on hyvä. Huomiselle en tulostavoitteita uskalla luvata, mutta lähdetään parantamaan, sanoi Pohjola luottavaisena.

Myös Ounasvaaran Hiihtoseuran Andreas Alamommo sekä Lahden Hiihtoseuran Mico Ahonen ylsivät toiselle kierrokselle. Alamommo oli 29:s ja Ahonen 30:s. Ahonen hyppäsi ensimmäisen Continental Cupin pisteensä kilpailussa ja sain näin ollen starttiluvan nyt myös maailmancupiin.

Toinen osakilpailu hypätään huomenna sunnuntaina. Kilpailukierrokset alkavat klo 10.00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!