Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaisa Mäkäräinen: ”Maasto on aika rankka ja tuulikin vähän vaihteli”

5.12.2019 - 20:16:22


Kaisa Mäkäräinen oli kohtuullisen tyytyväinen esitykseensä ampumahiihdon maailmancupin osakilpailussa Östersundissa.

Torstaina Mäkäräinen avasi peräti loistavasti, mutta ohilaukaukset pudottivat hänet ns. normaalikilpailun lopputuloksissa 13:nneksi.

- Tänään oli hyvän oloista hiihtämistä jo verryttelyssä. Tiesin, että minulla on tähän keliin hyvä suksi, ja eilen kuulin, että huolto oli tehnyt hyvää työtä, niin oli mukava lähteä kisaan, ja lähti alusta asti kulkemaan, Mäkäräinen kertoi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

- Tänään tuli aika paljon sakkoja kaikille, varmasti kukaan ei päässyt helpolla, maasto on täällä aika rankka ja tuulikin vähän vaihteli. Kun hiihto meni noin hyvin, niin olen ihan tyytyväinen, Mäkäräinen summasi.

Mari Eder sijoittui toiseksi parhaana suomalaisena 54:nneksi. Muista suomalaisista Suvi Minkkinen sijoittui neljällä sakolla 74:nneksi ja Jenny Fellman yhdeksällä sakolla 98:nneksi. Ampumahiihdon maailmancup jatkuu lauantaina Ruotsin Östersundissa miesten viestillä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!